Het profiel van PinkRodeo

Bel mij via 0906-1766 code 661(€0.8 pm)
Hoi! Welkom in mijn room, een gezellige plek om te relaxen, te dansen (ik dan) te lachen en gewoon een leuke tijd met elkaar te hebben. Ik ben een normale vrouw, openminded,vrolijk en vriendelijk. Waar wil je het over hebben? Je dag,dromen fantasieën? Of liever gewoon kijken naar een mooie striptease. Ik houd van dansen, dus dat doe ik wel veel en soms verras ik je plotseling met een yoga move, kan ook finaal mis gaan want klunzig kan ik best zijn... lachen mag, doe ik ook :) Ben jij op zoek naar een chille tijd met een leuke vrouw? Kom dan vooral langs en voel je van harte welkom, laten we een toptijd hebben. Dikke kussss waar je wil!
PinkRodeo

Turn-ons: Ik dans, strip, ik klets en lach en opeens gooi ik er een yoga move uit gewoon omdat het kan. Ben dol op leuke mensen die net als ik op zoek zijn naar een leuke tijd, geilzelligheid in de puurste vorm.

Turn-offs: ik ben niet je hondje of pornrobot. je mag me alles vragen maar niet verwachten, haast me niet en onthoud dat ik een echt mens ben met echte gevoelens.

Online: dat laat ik weten als ik dat weet ;)

Details:

Leeftijd33
CupmaatD
SterrenbeeldTweeling
Sexuele voorkeurHetero
HuidskleurBlank
Kleur ogenBruin
Intiem kapselOnderhouden
TattoesJa
PiercingsNee
SextoysJa