0906 sex in alle mogelijke variaties

Censuurverhalen
luister
€ 0,90/m.

Censuurverhalen

Wat je niet zal horen is kinderseks. Punt. Maar voor de rest:bereid je voor. Bereid je extreem voor op de diepe en duistere krochten van de menselijke seksualiteitsbeleving. Livedames en verhalen onder censuur…

0906 - 61 61 666
Jonge meiden

Jonge meiden

Jonge meiden zijn net zoveel met seks en erotiek bezig als hun mannelijke leeftijdgenoten. Van alle 0906-lijnen biedt “Jonge Meiden” echte ervaringen van jonge meiden. Vaak zijn die verhalen ingesproken door de jongedames zelf. Dus de opwinding die je hoort, is 100% echt en herbeleefd. Heb je geen zin om een herbeleefde ervaring terug te luisteren, schakel dan over naar het livemenu! Waarschijnlijk krijg je dan een van de jonge meiden van de verhalen aan de lijn.

Doe maar eens een vergelijkend warenonderzoek bij andere 0906-lijnen. Tien tegen één dat je bij Jonge meiden 0906-1780 terugkomt. Niets is fijner dan te weten dat jij kwaliteit waardeert. Realiseer je dat de verhalen echt zijn, dat de livemeid echt geil is. Ben je op zoek naar onschuld, dan hebben wij je weinig te vertellen. Maar over verloren onschuld des te meer!

0906-1780€ 0,80/m.

Sexverhalen

Jij wil 0906 sex of contact over 0906 sex? Hier krijg je het. Achter deze geile cijfers gaat een wereld voor je open met de meest uiteenlopende sexverhalen! Of je kunt 1op1 met een vrouw of een jonge meid die weet waar ze over praat. Je kunt natuurlijk ook eerst een sexervaring helemaal uitluisteren en daarna met een van de dames erover praten. Grote kans dat de vrouw die je aan de lijn krijgt ook degene is van wie je haar sexervaringen kan beluisteren. Kwaliteit is namelijk datgene wat we willen bieden. En hebben we het over 0906 sex dan bel je 0906-9695. Maar let op…! Als je belt moet je zeker weten dat je tijdens of na het bellen kan doen wat je moet doen:masturberen. 0906 Sex met jezelf, waarbij je wordt geleid door een spannende ervaring… Of 0906 sex met jezelf terwijl een vrouw aan de andere kant van de lijn hetzelfde doet en jou voorgaat in lust, geilheid, orgasmen en alles overweldigende 0906 sex.

Hou je wel een doekje bij de hand? Of nog beter:een handdoek. Je zal de eerste niet zijn die via deze lijn niet genoeg heeft aan 2 of 3 papieren zakdoekjes. Dit soort feedback van onze dames horen wij namelijk graag. Dat betekent dat zij en wij kwaliteit leveren. Sex is slechts een woord, maar dat we snel bij jouw sexbeleving uitkomen met deze telefoonlijn, dat is de kunst en onze kwaliteit. Dus laat je maar gaan. Niemand die het weet, niemand die het hoeft te weten. Kom maar bij onze vrouwen, hun verhalen, kom je 0906 sex maar halen. Je hebt het verdiend.

0906-9695€ 0,80/m.
sexverhalen
⚫⚫⚫⚫⚫
Selma
Ik ben 52 jaar een liefhebber van seks ik ben voor alles in op op seksueel gebied ik heb een drijf natte vagina en ik met heel veel mannen seks gehad in parenclubs thuis en in natuur en ik heb geen seks taboes
Beluister mijn stem Beluister mijn stem  Play Stop
Selma
Bel mij via 0906-1766 code 560(€0.8 pm)
StouteMonique
Ik kan 's nachts niet slapen en heb zin om lekker stout te doen. Hoop dat je zin hebt om met me te bellen of meer... Ik hoor van anderen dat ik een hele geile stem heb.. weet jij me tot een hoogtepunt te brengen?
Beluister mijn stem Beluister mijn stem  Play Stop
StouteMonique
Bel mij via 0906-1766 code 024(€0.8 pm)
Sonja
Deze zachtaardige vrouw mist iets... wil heerlijk je fantasieën delen.. en veel plezier met je beleven.
Beluister mijn stem Beluister mijn stem  Play Stop
Sonja
Bel mij via 0906-1766 code 014(€0.8 pm)
⚫⚫⚫⚫⚫

Snelsex

Jij wil geen gedoe, jij weet wat je wil, jij hebt dit eerder gedaan:sex via de telefoon. Verhalen over sex beluisteren, echte ervaringen, of contact met een vrouw of jonge meid om live over sex te praten. Hun sex, jouw sex en jullie gezamenlijke geilheden. Of misschien wel allebei:luisteren en praten. Snelsex is in Nederland en Vlaanderen hét nummer voor mannen en vrouwen (ja, ze zijn er) om snel aan hun gerief te komen. De grootst mogelijke collectie Nederlandstalige geile verhalen vind je achter deze lijn. Niet zo maar verhalen, maar opgetekende echte ervaringen, in de meeste gevallen voorgelezen door vrouwen die ze hebben beleefd. Veel van deze dames zitten ook op het livegedeelte. Met snelsex bereik je ze in een mum van tijd.

Steeds vaker merken we dat mannen contact zoeken met de livedames voor advies over sex. Niet verder vertellen, maar er zijn zelfs mannen die dit snelsexnummer in de keuken bellen, terwijl er in zijn slaapkamer een vrouw op hem wacht. Snelsex voor sneladvies, deze lijn is er ook voor. Hoe weet je dat een vrouw echt geniet van het beffen? Hoe zorg je ervoor dat je niet al te snel klaarkomt als je in haar bent? Hoe krijg je een vrouw tijdens de eerste date in bed? Zo maar een greep uit de vele vragen aan de orde komen op Snelsex 0906-0986, onze livedames hebben geen geheimen voor je. Durf je nog niet hierover met iemand te praten? Het verhalenmenu van Snelsex brengt je snel bij die ingesproken ervaringen waar je ook wat van kan leren.

0906-0986€ 0,80/m.
snelsex
Orgiebox
luister
€ 0,90/m.

Orgiebox

In de oertijd van sexlijnen had je de Babbelbox, “Lekker bellen met z’n tienen tegelijk!” Die lijn transformeerde al snel tot deze Orgiebox. Nog steeds legendarisch en geil! Ook met belevenissen.

0906 - 40 40 444
Black

Black

Kom in contact met geile negerinnen, ze willen telefoonsex met je! Wie weet wat jij er nog meer uithaalt. Hoe meer jij ze geeft, en dat begint al bij telefoonsex, hoe meer zij teruggeven. Fuck, als je daarmee weet je te spelen, dan heb je écht seks over de telefoon met de donkere vrouw van je dromen. Da’s pas geil! Maar ook vind je achter Black 0906-4141000 de rijkste collectie aan Black Seks-verhalen voor de telefoon. Van het afluisteren van masturbatiesessies en telefoonsex tot en met de belevenissen over de hardste hardcore Black/Black en Black/wat dan ook. En allemaal nieuw he! Regelmatig vernieuwd, dus geen ouwe zut. Van onze donkere livedames horen wij terug dat jullie behoorlijk tekeer kunnen gaan. En ook dat lengteverschil valt ook erg mee. Dat mag ook wel eens worden gezegd. Telefoonsex? Once you go Black, you never go back!

0906 - 41 41 000€ 0,90/m.
⚫⚫⚫⚫⚫
Angeleke
Hallo ik Ben angelke wil je lekker klaarkomen samen lekker genieten bel me snel
Beluister mijn stem Beluister mijn stem  Play Stop
Angeleke
Bel mij via 0906-1766 code 724(€0.8 pm)
Pia
Hey, ik ben Pia MASSEUSE VAN BEROEP...! ..bijtijds afspreken! ik ben geen 18 ;) BEN JE GEIL EN HEB JE NIET VEEL TIJD? Een snellertje hier! Zeg wat jij wilt.... Meesteres Pia. IK zeg ,jij doet!
Beluister mijn stem Beluister mijn stem  Play Stop
Pia
Bel mij via 0906-1766 code 845(€0.8 pm)
Roosje
hoi ik ben een lekkere geile meid heb jij zin om lekker mee te doen?xxx
Beluister mijn stem Beluister mijn stem  Play Stop
Roosje
Bel mij via 0906-1766 code 902(€0.8 pm)